sardines 1 kgr.
oli d?oliva 0,50 lts.
alls 8 dents
pebre vermell 4 cullerades cafè
vinagre 150 cc.
vi blanc 100 cc.
pebre negra 12 grans
bitxets 2
Recepta:
Fregir les sardines. Preparar l?escabeitx de la següent manera: Escalfar l?oli en una cassola de terra. Afegir els alls i que dorin. Fer un buquet d?herbes aromàtiques (orenga, marduix, sàlvia, farigola, llorer, sajolida, etc.) Afegir-ho a l?oli (1 minut). Afegir pebre vermell (4 cullerades de cafè),12 grans de pebre negre en gra, 2 bitxets, 150 cc. de vinagre i 100 cc. de vi blanc. Escaldar-ho tot, posar-hi les sardines i deixar-ho 10 minuts al foc. Deixar refredar i reposar abans de menjar
Joan Palet (Dijous 15 de Febrer de 2007 a les 09:01)
D'un dia per l'altre son encara millors.