Conill a la cassola
 
  • Actualment té 73.4; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,7/5 (3 vots)
  
Recepta enviada per
12.667 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
Un conill
Ceba
Alls
Tomàquet
Porros
Farigola
Romaní
llorer
pastanagues
conyac
vi ranci
ametlles
farina
dos carquinyolis

A partir d'aquí hi ha variacions, es pot triar un d'aquests ingredients, depèn dels productes de temporada



Recepta:
En una cassola amb força oli fregim el conill i el fetge del conill tot salpebrat junt amb els alls sense pelar, retirem els alls abans de que es torrin i reservem. Retirem el conill i el fetge un cop daurats i el reservem.

A l'oli que ha quedat a la cassola i afegim la ceba, les pastanagues, i el porro, tot tallat molt petit . Un cop sofregit afegim el tomàquet i les herbes aromàtiques , quan el tomàquet es cuit tornem a posar-hi el conill ,sense el fetge.

Tirem una copa de conyac i una de vi ranci, un cop evaporat l'alcohol es cobreix el conill amb aigua o brou de pollastre.

Triturem al morter els alls fregits, les ametlles , els carquinyolis, el fetge del conill, una cullerada de farina i ho deixatem tot amb una mica de brou de pollastre o aigua i ho aboquem a la cassola.

Tot plegat a de fer xup xup durant una hora. Mitja hora abans de tancar el foc s'afegeix un dels ingredients a triar entre:
Pèsols, Faves tendres, carxofes, bolets o cargols
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




7 receptes
3.814 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX




Get it on Google Play







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     
  • Receptes publicades: 18
     
  • Receptes publicades: 17
     

Darrers comentaris:

En/Na francisco a Albergínia amb feta amb coulis de tres pebrots. versió del plat del chef sotiris evangelou diu que: per-cab@live.com (...)

En/Na francisco a Albergínia amb feta amb coulis de tres pebrots. versió del plat del chef sotiris evangelou diu que:  (...)

En/Na francisco a Albergínia amb feta amb coulis de tres pebrots. versió del plat del chef sotiris evangelou diu que:  (...)

En/Na Jordi a Fettoccini amb salsa d'anxoves diu que:  (...)

En/Na Dolors a Suquet d'escamarlans i cloisses diu que:  (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: