Un conill
Ceba
Alls
Tomàquet
Porros
Farigola
Romaní
llorer
pastanagues
conyac
vi ranci
ametlles
farina
dos carquinyolis
A partir d'aquí hi ha variacions, es pot triar un d'aquests ingredients, depèn dels productes de temporada
Recepta:
En una cassola amb força oli fregim el conill i el fetge del conill tot salpebrat junt amb els alls sense pelar, retirem els alls abans de que es torrin i reservem. Retirem el conill i el fetge un cop daurats i el reservem.
A l'oli que ha quedat a la cassola i afegim la ceba, les pastanagues, i el porro, tot tallat molt petit . Un cop sofregit afegim el tomàquet i les herbes aromàtiques , quan el tomàquet es cuit tornem a posar-hi el conill ,sense el fetge.
Tirem una copa de conyac i una de vi ranci, un cop evaporat l'alcohol es cobreix el conill amb aigua o brou de pollastre.
Triturem al morter els alls fregits, les ametlles , els carquinyolis, el fetge del conill, una cullerada de farina i ho deixatem tot amb una mica de brou de pollastre o aigua i ho aboquem a la cassola.
Tot plegat a de fer xup xup durant una hora. Mitja hora abans de tancar el foc s'afegeix un dels ingredients a triar entre:
Pèsols, Faves tendres, carxofes, bolets o cargols
Alex (Dimecres 03 de Desembre de 2014 a les 16:26)
Alex.oliva86@gmail.com