1 porro gros
4 escalunyes
3 pastanagues
1 tros generós d'api
ossobuco
llard de porc
mantega
tomàquet madur
1 got. de vi blanc
2 gots de brou de carn
1 llauna de xampinyons de llauna
Recepta:
Marcar les peces d’ossobuco prèviament enfarinades amb farina assaonada amb sal i pebre en una cassola de terrissa amb el llard i reservar. Afegir la mantega i deixar suar el porro i les escalunyes; afegir l’api i la pastanaga tallat petit, deixar 10 minuts. Afegir tomàquet també talladet, deixar 5 minuts, mullar amb el vi i deixar reduir. Afegir un got de brou, deixar coure fins que la bressa estigui tova, passar el minipimer i pel xino. Tornar al foc amb les peces d’ossobuco i deixar coure aproximadament una hora fins que la carn estigui molt tova S'hi pot afegir xampinyons, pèsols o una altre verdura com complement.