1 llauna de cervesa.
1 o 1/2 got d'oli.
Farina.
Sal.
Salsa de tomàquet.
Formatge ratllat
Carbassó.
Xampinyons.
Tonyina en llauna.
Recepta:
En un bol hi barregem la cervesa, l'oli i la sal, i a poc a poc hi tirem la farina, ho amassem fins aconseguir una massa compacta i que no s'enganxi als dits.
La deixem reposar mentre preparem, rentem i tallem els ingredient que volem.
Estirem la massa en una safata pel forn, perque no s'enganxi l'untem amb oli i/o farina. Quan esta ben estirada, hi posem els ingredients al gust del cuiner. Ja la tenim llesta per posar-la al forn a temperatura mitjana.
La deixem coure de 30-45 minuts o fins que la massa quedi dura per la part de sota.
jo le fet moltes vegades i les proporcions son. l vas de llet, l vas de cervesa, l vas oli girasol i una mica de sal i la farina k acepti, queda estupenda
(Dissabte 16 de Gener de 2010 a les 16:41)
no cal coure la massa abans de posar els ingredients??