Taronja a rodanxes. Podeu deixar la pell d'algunes rodanxes, però no totes perquè sinó el gust pot ser massa fort.
Pinyons
Camagrocs
Conyac o altre alcohol
Caldo de pollastre suau o aigua
Branca de romaní
Branca de canyella
Oli
Sal
Pebre
Recepta:
Tireu un raig d'oli en una cassola i quan sigui ben calent daureu-hi el pollastre a foc viu. Reserveu-lo i saleu-lo a part (Jo salo la carn un cop fora del foc).
En la mateixa cassola i també a foc viu, deixeu que es dauri una mica la taronja per ambdues bandes. Després tireu-hi els pinyons, els bolets, la farigola, la canyella i sal a gust. Compte no se us torressin massa els pinyons. Torneu a posar el pollastre i remulleu-ho tot amb l'alcohol.
Quan l'alcohol s'hagi evaporat abaixeu el foc i tireu-hi el caldo o l'aigua (una llosada és suficient). Tapeu la cassola i deixeu-ho fent xup xup a foc baix un mínim de 30 min. Mentre es cou aneu tirant caldo per sobre el pollastre i gireu-lo almenys una vegada.