Enciam
Tomàquets
Ceba
Ketchup, maionesa i mostassa (per fer la salsa rosa)
Panses
Alvocat
Pollastre
Pebrotets del padró
Recepta:
Les pites són una mica com les amanides: cada ú se la fa a la seva manera. Les que vaig fer jo vaig seguir el següent procediment:
1.- Vaig tallar la ceba a tires molt fines
2.- Vaig tallar els tomàquets en talls horitzontals molt fins
3.- Vaig tallar l'enciam a trossos ben petits
4.- Aprofitant les restes d'un pollastre a l'ast del cap de setmana, el vaig esmicolar a trossos ben petits i hi vaig afegir una mica d'oli. Ho vaig escalfar al microones.
5.- Amb ketchup, maionesa i una mica de mostassa vaig preparar una salsa rosa.
6.- Vaig tallar un alvocat tendre a trossos petits
7.- A la nevera hi havia uns quants pebrots del padró petits. Els vaig fer a la paella amb el foc molt suau i una culleradeta d'oli.
8.- Tenia algunes panses, que també vaig portar a taula.
Tot això ho vaig posar en diferents plats i a taula.
Després vaig torrar les pites 2 minuts. Jo vaig fer servir les de la marca PanPita, però totes serveixen. Un cop fetes, vaig tallar la part de dalt i cap a taula.
I a taula cada ú se les pot fer com vulgui, barrejant els ingredients al seu gust. Us asseguro que és un plat que als tornarà bojos als més petits de la casa! (i als grans també, creieu-me).