Pollastre rostit amb prunes i pinyons
 
  • Actualment té 82.8; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,1/5 (7 vots)
  
Recepta enviada per
12.585 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
Ingredients:

1 (dones) o 2 (homes) talls de
pollastre de pags x persona.
Petxuga no, queda molt dura.
4 prunes amb pinyol x persona. Sense
pinyol s desfan.
1 grapat de pinyons

A cada cassola posar-hi:
1 fulla de llaurer
2 tomates de les de xucar pa
6 cebetes senceres
1 cabea dalls sencera.
3 o 4 carrotes senceres
1 raig doli doliva ( no verge
extra). No gaire. El rostit cal
fer-lo amb poc oli.
1 copeta de conyac


Recepta:
Salpebrar el pollastre
Posar la/les cassola al foc amb poc oli
Quan s calent posar-hi tots els talls
Enrossir-los i quan estan mig cuits afegir-hi el conyac i la resta de verdures.
Coure-ho a foc lent fins que sigui sper tou. Si s necessari, anar-hi afegint aigua perqu no sagafi.
Desengreixar-lo traient part de loli sobrenedant, amb una cullera. No agafar la substncia fosca.
Deixar-lo reposar unes hores o dia x altre.
5 minuts abans de servir-lo posar-hi els pinyons i les prunes. ( les hi afegeixo quan ho escalfo x segona vegada).

Surt molt bo.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • martina olmo ma (Dimecres 25 de Gener de 2012 a les 20:07)

    te que esta molt booooooooooo

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
3.921 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: