Pasts de castanya, ametlla i avellana
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.978 visualitzacions
Categoria: Pastissos
Permalink:
 
Ingredients:


- 3 ous


- 120gr. de sucre moreno


- 1/4 de tassa de llet vegetal (soja o arrs)


- 1/4 de tassa d'oli d'oliva


- 2 sobres de llevat en pols


- 160gr. de farina de castanya


- 100gr. d'avellanes crues


- 100gr. d'ametlles torrades


- 4 culleradetes de cacau 100% pur


Recepta:
Primer de tot piquem les avellanes i les ametlles, jo ho he fet amb la picadora i ho reservem.

Preparats els fruits secs, anem a fer la massa del pa de pessic.
Comencem posant els ous i el sucre en un bol i ho remenem molt b, fins
que hagi augmentat el volum i el sucre estigui ben desfet.
Afegim la llet i l'oli tornem a remenar. 


Jo ho faig amb varilles elctriques, i aquestes fan que l'esponjositat es noti.
Finalment, hi barregem la farina, les ametlles i les avellanes, el
llevat i el cacau, i tornem a remenar, i deixem la barreja reposant a la
nevera durant 90 minuts.

Passats els 90 minuts, ho posem en un motlle tipus plum cacke i ho
enformen, a una temperatura de 160 durant una hora. Passat aquest
temps, punxem amb una agulla per comprovar que estigui cuit i ho treiem
del forn i ho deixem reposar.
s un pastisset per menjar l'endem, est ms bo. Sobre tot, l'aroma de cacau es nota ms.


 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




20 receptes
3.012 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: