Coca amb ous, bacon i pollastre
 
  • Actualment té 68.6; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,4/5 (7 vots)
  
Recepta enviada per
17.236 visualitzacions
Categoria: Plat nic
Permalink:
 
Ingredients:
  • una placa de pasta de full
  • 5 ous
  • 250 g de bac trossejat
  • 2 filets de pollastre
  • 200 g de formatge ratllat
  • 150 ml de nata
  • 1 ceba
  • 1 ou
  • sal
  • pebre negre


Recepta:
  1. Per comenar hem d'estirar la pasta de full i doblegar-hi els extrems. Seguidament la punxarem tota, per evitar que pugi (menys als doblecs) i pintarem els extrems amb un ou batut.
  2. A la resta d'ou que ens ha sobrat li afegirem la nata i el formatge ratllat. Ho salpebrarem i ho mesclarem tot, per homogeneitzar-ho. Llavors ho escamparem per tota la base de la pasta de full.
  3. A continuaci tallarem la ceba de la forma ms fina possible i l'afegirem crua a sobre de la mescla anterior. 
  4. Ms endavant haurem de tallar els filets de pollastre en petits daus i, juntament amb el bac, els collocarem en forma de cercle (farem 6 cercles). A cadascun dels cercles hi posarem un ou (i li afegirem un polsimet de sal).
  5. Llavors ho introduirem al forn a 180C, prviament preescalfat, i ho courem durant 25 min.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Cuinetes.cat (Dimarts 08 de Gener de 2013 a les 19:27)

    T molt bona pinta! Per tots aquells a qui no ens agrada la nata la podem reemplaar per salsa de tomquet, per exemple?

    Répondre

  • Laia (Dimarts 08 de Gener de 2013 a les 20:32)

    Ui, doncs no ho s ^^"
    La funci de la nata en aquest cas s similar al d'una quiche. Imagino que podria substituir-se per llet (fins i tot de soja).
    Suposo que podria afegir-s'hi una mica de salsa de tomquet... Per no s si quedaria del tot b mesclada amb l'ou... Tot s qesti de provar-se ^^ Ja em dirs qu fas al final :D

    Répondre

  • Jose (Dimarts 07 de Maig de 2013 a les 20:29)

    La vaig fer l'altre dia. Surt molt bona, gracies per compartir.

    Répondre

  • Laia (Dimarts 07 de Maig de 2013 a les 20:35)

    M'alegra moltssim que t'agrads ^^

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
2.785 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: