1/2 kg de pit de pollastre,
400gr de mongeta tendra,
1 ceba gran,
1/2 pebrot vermell,
400gr de xampinyons,
2 pastanagues,
3 gots de caldo de verdures,
cous-cous,
curry,
Recepta:
Es comença fent un sofregit amb la ceba tallada petita i el pebrot i les pastanagues tallats a tires. Quan es comença a fer, s'hi afegeix la mongeta tendra. Es deixa una bona estona i hi posem els xampinyons tallats una mica gruixuts. Quan es comencin a fer s'hi afegeix el pit de pollastre salpebrat i tallat també a tires i quan està una mica fregit s'hi afegeix el brou i es tapa. S'ha de deixar que es cogui tot junt fins que les mongetes estiguin ben toves, ja que és el que tarda més en fer-se juntament amb la pastanaga.
Quan ja ho tenim al punt hi afegim un parell de cullerades soperes de curry i ho barregem tot ben barrejat per tal que agafi el gust de curry i es s'empapi amb els sabors dels vegetals i la carn. Ho deixem a foc molt baix mentre preparem el cous-cous.
Per fer el cous-cous el posem en una safata al forn per tal que es torri una mica mentre escalfem el brou. Quan el brou comença a bullir, treiem la safata del forn i li vessem el brou a sobre. Ho cobrim amb un drap net i ho deixem reposar de 5 a 10 minuts. Aprofitem per apagar el foc de la paella on tenim els vegetals i el pollastre al curry.
No està gaire clara la recepta (ni quantitats, ni temperatures, ...)
Podríeu explicar-ho per a persones que no l'hem fet amai? sinó no hi ha manera que ens animem a provar-la!
Les quantitats les tens més o menys indicades a la part superior dreta, a la llista d'ingredients.
Per la resta, és un plat que en general es fa a foc lent per tal que es faci poc a poc... al fer-ho amb foc de gas no sé la temperatura de cada cosa :D
Laia (Dimecres 26 de Octubre de 2011 a les 11:04)
No està gaire clara la recepta (ni quantitats, ni temperatures, ...)
Podríeu explicar-ho per a persones que no l'hem fet amai? sinó no hi ha manera que ens animem a provar-la!