Cous-cous amb vegetals i pollastre al curry
 
  • Actualment té 80; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,0/5 (1 vots)
  
 
Ingredients:
1/2 kg de pit de pollastre,
400gr de mongeta tendra,
1 ceba gran,
1/2 pebrot vermell,
400gr de xampinyons,
2 pastanagues,
3 gots de caldo de verdures,
cous-cous,
curry,


Recepta:
Es comena fent un sofregit amb la ceba tallada petita i el pebrot i les pastanagues tallats a tires. Quan es comena a fer, s'hi afegeix la mongeta tendra. Es deixa una bona estona i hi posem els xampinyons tallats una mica gruixuts. Quan es comencin a fer s'hi afegeix el pit de pollastre salpebrat i tallat tamb a tires i quan est una mica fregit s'hi afegeix el brou i es tapa. S'ha de deixar que es cogui tot junt fins que les mongetes estiguin ben toves, ja que s el que tarda ms en fer-se juntament amb la pastanaga.

Quan ja ho tenim al punt hi afegim un parell de cullerades soperes de curry i ho barregem tot ben barrejat per tal que agafi el gust de curry i es s'empapi amb els sabors dels vegetals i la carn. Ho deixem a foc molt baix mentre preparem el cous-cous.

Per fer el cous-cous el posem en una safata al forn per tal que es torri una mica mentre escalfem el brou. Quan el brou comena a bullir, treiem la safata del forn i li vessem el brou a sobre. Ho cobrim amb un drap net i ho deixem reposar de 5 a 10 minuts. Aprofitem per apagar el foc de la paella on tenim els vegetals i el pollastre al curry.

Ara ja noms queda servir-lo a taula.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Laia (Dimecres 26 de Octubre de 2011 a les 11:04)

    No est gaire clara la recepta (ni quantitats, ni temperatures, ...)
    Podreu explicar-ho per a persones que no l'hem fet amai? sin no hi ha manera que ens animem a provar-la!

    Répondre

  • David (Dilluns 31 de Octubre de 2011 a les 09:36)

    Hola Laia!

    Les quantitats les tens ms o menys indicades a la part superior dreta, a la llista d'ingredients.

    Per la resta, s un plat que en general es fa a foc lent per tal que es faci poc a poc... al fer-ho amb foc de gas no s la temperatura de cada cosa :D

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




63 receptes
4.081 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: