Sal, pebre, all molt, julivert, pebre vermell fumat, oli.
Recepta:
Posem les cuixetes en una safata de forn, les salpebren, tirem all, julivert, i pebre vermell fumat per sobre, donem la volta a les cuixetes i repetim, posem unes gotes d'oli, al forn 45' a 200 graus, donan voltes.
Per les guarnicions: agafem els xampinyons, li treiem el tronc i el escaldem en aigua bullint 2', agafen mitja ceba 1/4 de pebrot,1/2 tomaquet i els troncs del xampinyons i els piquem petits per fer el farciment dels xampinyons, una vegada farcits posem una mica fe formatge ratllat per asobre i al form a gratinar, el mateix farem amb els carbassóns, farem con vasets, el buidarem (en conta, no fins al final) i amb la resta, ceba, tomaquet i pebrot mes lo tret dels carbassóns, farem el farciment, gratinar con els xampinyons 5' a 200 graus de gratinador.
Amb una altre plata de forn posarem la patata tallada panadera i la ceba a rodanxes i al forn. Bon profit.