500 grs. de farina d’ametlla
400 grs. de sucre
150 grs. de moniato blanc
1 rovell d'ou
licor de taronja
vanil·lina
Recepta:
Preparar el massapà amb les ametlles, sucre, moniato, ous, licor i vainilla, amassant amb les mans fins que quedi fi i lligat. Deixar 24 h. a la nevera. Per formar el panellets fer un "xurro", tallat a daus i fer les boles, arrebossar amb els pinyons o ametlla amb ajut d’ou debatut. Els de ametlla torrada, tal qual. Per fer els de coco afegir coco al massapà, arrebossar amb mes coco com els de pinyons. Els de taronja, afegir melmelada de taronja amarga al massapà i decorar amb un trosset de pell de taronja. Pintar-los amb rovell d’ou debatut. Coure 10 minuts al forn a 200º màxim, prèviament escalfat i deixant 5 minuts al punt més baix i 5 minuts un punt més alt
josep collell (Divendres 19 de Juny de 2009 a les 22:14)
em tot el respecte els panellets no duen moniato sense cap anin de ofendre