Panses al gust (com que a nosaltres ens agraden molt, les tenim en un recipient. És per això que no sé quina quantitat vaig afegir-ne, només puc dir-vos que vaig afegir 7 grapadets XD)
mig rulo de formatge de cabra (l'altra ens la vam menjar per berenar, la meva germana és una "devora-formatges", però es pot afegir perfectament)
500 g d'espinacs congelats
1 ceba
7 ous
Recepta:
Per començar vam coure la ceba fins que va quedar tendra. Seguidament hi vam afegir els espinacs i les panses.
Mentre es coïa tot, en un bol, vam batre els ous amb un pessic de sal. Quan el que hi havia a la paella va estar fet, ho vam abocar en el bol i ho vam mesclar per tal d'integrar bé la mescla. Va ser llavors quan hi vam agregar el formatge de cabra tallat en dauets petits.
Llavors ho vam retornar a la paella i a foc mitjà vam coure la truita.