- 3 ous
- 2 formatges "MASCARPONE" (500g)
- 7 o 8 cullerades soperes de sucre
- 1 paquet de melindros o tipus "bocaditos"
- 1 taceta de cafè
- licor "MARSALA" (típic italià) – si no en tenim no passa res, surt = d bo!
- xocolata en pols (o cacau soluble)
Recepta:
1- Barrejar amb la batedora els formatges, els 3 rovells d'ou i el sucre.
2- Muntar les clares a punt de neu fort i barrejar-les poc a poc amb la resta d'ingredients.
3- Fer cafè i posar-hi una mica de licor Marsala (al gust).
4- Sucar els melindros en el cafè (sense que quedin massa molls) i posar-los al fons
d'una plata fonda, cobrint tota la base.
5- Pel damunt posar una capa de la barreja de formatge, sucre i ou .
6- Continuar amb una altra capa de melindros i novament la pasta pel damunt.(Si utilitzeu una plata d'uns 28 X 18 cm., de vidre pirex, amb 2 sostres de cada
queda perfecte).
7- Guardar a la nevera (millor un dia per l'altre, així la consistència és més bona) i servir fred posant-hi xocolata en pols per sobre.
** Aquesta recepta me la va passar la cosina MªÀngels de Sales de Llierca. Moltes gràcies per aquesta delícia! **
Alba Parrilla (Dijous 30 de Desembre de 2010 a les 13:49)
Amb foto i tot! jajajajajaj
és la 1a vegada que en faig i ha quedat prou bé.