- 3ous
- 1 iogur natural
- 1/2 vas del iogur d'oli
- 2 vasos del iogur de sucre
- 1 vas del iogur de farina
- 2 vasos del iogur de cacau en pols (xocolata torras)
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 cullerada de mantega
Pel farcit:
- melmelada de maduixa o fruits del bosc
Per la decoració:
- nous senceres
- 1 rajola de xocolata negre per fondre
(si no es vol posar tanta xocolata es pot espargir sucre de llustre o glacé pel damunt de pa de pessic amb un colador)
Recepta:
1) es baten els ous que quedin ben espumosos
2) s'afegeix el iogur, el sucre, l'oli, la farina+el llevat, el cacau, i la mantega i es bat amb les vares elèctriques o el minipimer.
3) es cou al forn a 180º durant uns 20 minuts, tot depen del motlle que useu.
4) es deixa refredar i es desemmotlla
5) es fa un tall horitzontal del pa de pessic per poder farcir-lo amb la melmelada.
6) un cop farcit es cobreix amb la xocolata fosa i es decora amb les nous.
7) es deixa refredar perquè endureixi la xocolata.