Pasts gratinat de patata
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.820 visualitzacions
Categoria: Plat nic
Permalink:
 
Ingredients:
pur de patates
oli
sal
pebre
carn picada (porc o mescla de porc i vedella)
tomata triturada
ceba
conyac
bolets (de pot o secs i re-hidratats 1 hora amb aigua)
formatge per a gratinar


Recepta:
en una cassola s'hi posa oli i s'hi daura la ceba tallada petita.Posem un polsim de sal.
Desprs s'hi afegeix la carn picada i es deixa enrossir, mirant de que quedi ben cuit. S'hi tira un rajol de conyac i es deix reduir. S'hi afegeixen els bolets i el pebre i la tomata triturada fins que quedi cuita.
En una safata per anar el forn, es fa una capa de pur de patata, una de la carn amb salsa i una altra de pur. Es posa formatge ratllat per sobre i es posa al forn a gratinar.

Opcional: a la salsa posar-hi pebrot i no bolets, i la capa de sota no posar pur sino alberginia a la planxa.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




23 receptes
3.433 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: