2 Kg tomates sense pell ni llavors i a tallets
1 taronja pelada i a tallets
1 llimona tallada i a tallets
900 g sucre
2 cullerades postres de canyella en pols
2 cullerades postres de pebre anglès (també es diu jamaicà)
1 cull
Recepta:
Posar tots els ingredients en una olla.
Posar-ho a foc fort fins que arrenqui el bull,i després posar-ho a foc lent durant 90min (o fins que la mescla redueixi a 1/4 part). Barrejar sovint per a que no s'enganxi a l'olla!
Després es pot posar en pots i conservar-ho al bany maria durant 5min
Ideal per acompanyar tant postres com carn (ex: magret d'ànec )
Alexa Ginesta Madruga (Dimarts 28 de Agost de 2007 a les 14:50)
no sé perque però s'ha esborrat l'Últim ingredient. El que falta és 1 cullerada de postres de clau.
Per cert, segons si us agrada més o menys el gust d'espècies poseu el pebre i el clau sensers o aixafats una mica al morter.