2 ous o 3 petits
1 sobre de llevat royal
la ratlladura d’una llimona (o de taronja
o un pols de vainilla ensucrada o canyella en pols)
45g d’oli
100g de kèfir (suposo que amb llet també aniria bé)
120g de sucre
200g de farina
un pols de sal
Recepta:
1)preescalfar el forn a 200º (resistència dalt i baix)
2)barrejar tots els ingredients
3)posar en els motllets, 3/4 del motlle ple. Si són de paper directe i si són de de silicona untar amb oli lleugerament.
4)espargir sucre pel damunt.
5)posar la plata amb els motllets al forn, en una posició que quedin a la mateixa distància de dalt i baix.
6)deixar-les 12min aproximadament, depen del tamany dels motllets, que pugin.
7) Si cal, posar només la resistència de dalt per enrossir. Uns 4 minuts més.
el secret perquè pugin bé està en remenar com un boig!!! i sobretot no obrir el forn durant la cocció.
Alba Parrilla (Dimecres 16 de Febrer de 2011 a les 13:06)
En comptes dels pols de vainilla o canyella, es pot posar la ratlladura d'una llimona (rentada prèviament). Tot depèn dels gustos de cadascú.