2 culleradetes de cafè plenes de midò (jo he posat farina de blat de moro)
pell d'una llimona
1 cullerada sopera plena de canyella en pols
Recepta:
En un pot i en fred batrem bé els rovells, i hi tirarem el sucre i la llet, junt amb el midó que, prèviament haurem deixat amb una mica de llet freda.
Ho passarem pel xinès a fi que no quedi cap grumoll; hi afegirem la pela de llimona i la canyella.
Posarem el pot al foc i l'anirem remenant contínuament. Abans que comenci a bullir el traurem del foc, ja que en cas contrari es podria negar. (Just abans de treure'l veurem que s'ha espessit lleugerament i quan ho retirem del foc s'espessa una mica més).
Treurem la pela de llimona i abocarem la crema en una plàtera (en el meu cas l'he servit en cassoletes de fang, les típiques on es serveix crema catalana) i l'empolsarem de canyella en pols o bé hi cremarem sucre.