Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
Posar a bullir la llet amb el sucre i dissoldre.
Afegir la sèmola i els rovells batuts, passar la batidora, tornar al foc i fer bullir sense parar de remenar. Bullir 10 o 15 minuts fins a no trobar granets a la sèmola, posar en una plata per refredar. Un cop fred formar les croquetes, arrebossar amb ou ( es poden aprofitar part de les clares dels rovells fets servir), i farina de galeta, fregir amb oli de girasol molt calent (245/250º) per tal no es trenquin, menjar fredes i millor l’endemà.
joan (Divendres 10 de Abril de 2009 a les 13:25)
Montserrat Torruella Moragas (Dimarts 12 de Març de 2013 a les 11:43)
Joan Satorres (Dimarts 12 de Març de 2013 a les 17:37)
Montserrat (Dimarts 07 de Abril de 2009 a les 01:57)
Quanta llet es necessita?