Hem de mesclar amb els dits o processi la farina, el sucre i la mantega, fins formar molles fines. Llavors afegirem l'ou i amassarem fins formar una bola. A sobre d'una superfície enfarinada, estendrem la massa i formarem un cercle gran, folrarem el motlle amb ella i ho refrigerarem com a mínim 30 min.
Preescalfarem el forn a 190 ºC. Folrarem el fons de la coca amb paper sulfuritzat, ho cobrirem amb algun pes que pugui anar al forn (llegums, per exemple) i ho courem al voltant de 10 min. Retirarem el paper i els llegums i ho courem 5 min més o fins que el fons de la coca estigui cruixent.
Per la crema de llimona:
Hem de ratllar tres de les quatre llimones i després haurem d'esprémer-les totes quatre (jo només en vaig necessitar tres, al final) fins obtenir 150 ml de suc.
En un cassó haurem d'introduir-hi la mantega tallada en daus, el sucre, la ratlladura i el suc de les llimones i ho posarem a foc mitjà. Haurem de remoure-ho constantment (per evitar que se'ns enganxi) durant al voltant de 10-15 min (procurant que no arrenqui el bull) fins que la mantega i el sucre s'hagin dissolt per complet.
Llavors haurem d'incrementar la potència del foc i posar-ho a foc mitjà-alt fins que arrenqui el bull; ho tindrem al foc just 5 segons i després ho retirarem del foc.
Seguidament ho colarem per eliminar la ratlladura de llimona per tal que la crema quedi més fina. És recomanable colar-ho a sobre d'un bol ja que després haurem de deixar-ho reposar a la nevera (durant uns 30 min) per a que es refredi. És aconsellable cobrir la superfície del bol amb paperfilm per tal d'evitar que se'ns formi una capeta superficial indesitjable.
Quan la crema de llimona s'hagi refredat, l'abocarem al centre de la coca permetent, així, que la crema flueixi uniformement per totes les vores.
Per acabar ho refredarem a la nevera durant mínim 5 horetes aprox o fins que qualli i ho decorarem amb nata muntada, llimona, gerds, ...