Bunyols de vent farcits de crema
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.831 visualitzacions
Categoria: Postres
Permalink:
 
Ingredients:
(per a uns 45-55 aprox.)
  • 125 g de farina
  • 80 g de mantega
  • 4 ous
  • 250 ml d'aigua
  • un pessic de sal
  • oli per fregir (jo he fet servir la meitat d'oli d'oliva i l'altra meitat de gira-sol)
  • sucre
Ingredients per a la crema
  • 500 ml de llet
  • 100 g de sucre
  • una beina de vainilla
  • 40 g de maizena (farina de blat de moro)
  • 4 ous
  • un pessic de sal


Recepta:
  1. s millor comenar preparant la crema pastissera, ja que l'haurem de deixar reposar una estona a la nevera. Per fer-la, hem de collocar tots els ingredients en un casso i els batrem b amb la batedora, aix evitarem que se'ns formin grumolls.
  2. Llavors ho portarem al foc i ho remourem constantment fins que espesseixi. Finalment, ser qesti de reservar-ho a la nevera fins a l'hora de servir. (Per evitar que se'ns formi aquella crosta que es forma sovint, s molt til cobrir tocant amb paper film la superfcie de la crema).
  3. Quan haguem acabat de fer la crema pastissera ser el moment de preparar els bunyols. Haurem de posar la mantega en un altre casso juntament amb l'aigua i el pessic de sal. Quan arrenqui el bull ho retirarem del foc i hi addicionarem tota la farina, de cop.
  4. Amb una cullera de fusta ho remenarem tot fins obtenir una pasta uniforme que es desenganxa de les parets. (No triga gaire a obtenir-se aquesta massa, un parell de minutets si es remena enrgicament).
  5. Desprs hi haurem d'afegir, un a un, els ous fent-los integrar correctament. Ens quedar una massa llisa ms cremosa que l'anterior.
  6. Llavors noms haurem de preparar una olla amb un parell de dits d'oli per fregir els bunyols, o b, tamb podem fregir-los amb l'ajut d'una fregidora. En el meu la olleta tenia un dimetre relativament petit per era fonda, aix no m'he esquitxat XD
    Quan l'oli estigui calent agafarem una petita fracci de la massa amb la punta d'una cullera sopera i amb l'ajuda d'una altra, tirarem amb compte la massa a l'olla. Les primeres vegades ens poden quedar els bunyols una mica lletjos o allargats, per la qesti s practicar i fer-ho amb rapidesa, d'aquesta manera caur la massa de cop (que no vol dir de forma violenta XD) en l'oli bullent i quedar una forma arrodonida perfecta.
  7. Primer es faran per un cant i quan estiguin ben dauradets/torradets s'hauran de girar amb compte amb l'ajuda d'una escumadora fins que ambds costats estiguin ben fregits. Els haurem de deixar reservar en un plat amb paper absorbent per eliminar l'excs d'oli.
  8. Mentre encara estiguin calents s'han d'ensucrar generosament i llavors se'ls ha de fer un foradet i farcir-los amb la crema reservada.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
2.822 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: