Escalivem els tres pebrots amb l'albergínia i un cop fets els pelem i rentem.
Fem el coulis de cada pebrot per colors separats. Agafem el pebrot net i el passem pel túrmix amb oli, sal mitj dent d'all i una mica de vinagre. El vermell en deixem una mica a part per decorar. Un cop passat cada un dels coulis pel túrmix els colem i els deixem apart.
Amb l'albergínia en treiem la carn i la tallem a tires i la barregem amb olí d'oliva, sal ceba tallada fina i mitj dent d'all.
Muntem el plat fent servir un motlle circular metàl-lic. Primer el fem servir per fer un tall rodó de la feta perqué quedi a la mesura del motlle, ho desmotllem i comencem a muntar.
Amb el motlle al centre del plat a la base posem la barreja de la albergínia a sobré la feta i a sobre el troç de pebrot que faci la forma rodona i desmotllem i a sobre el coriandre.
Al volant de la peça central els tres coulis de pebrots de colors i movem el plat una mica sols per deixar la salsa ben repartida amb molt de conte i ja ho tenim.
francisco (Dissabte 23 de Agost de 2014 a les 20:54)
per-cab@live.com