Albergínia amb feta amb coulis de tres pebrots. versió del plat del chef sotiris evangelou
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
 
Ingredients:
1 pebrot vermell

1 pebrot verd

1 pebrot groc

1 albergínia

1 peça rodona d'uns 100 gr de formatge feta

Tres grans d'alls

Suc de mitja llimona

Oli d'oliva

Coriandre

Sal

Vinagre







Recepta:
Escalivem els tres pebrots amb l'albergínia i un cop fets els pelem i rentem.

Fem el coulis de cada pebrot per colors separats. Agafem el pebrot net i el passem pel túrmix amb oli, sal mitj dent d'all i una mica de vinagre. El vermell en deixem una mica a part per decorar. Un cop passat cada un dels coulis pel túrmix els colem i els deixem apart.

Amb l'albergínia en treiem la carn i la tallem a tires i la barregem amb olí d'oliva, sal ceba tallada fina i mitj dent d'all.

Muntem el plat fent servir un motlle circular metàl-lic. Primer el fem servir per fer un tall rodó de la feta perqué quedi a la mesura del motlle, ho desmotllem i comencem a muntar.

Amb el motlle al centre del plat a la base posem la barreja de la albergínia a sobré la feta i a sobre el troç de pebrot que faci la forma rodona i desmotllem i a sobre el coriandre.

Al volant de la peça central els tres coulis de pebrots de colors i movem el plat una mica sols per deixar la salsa ben repartida amb molt de conte i ja ho tenim.



 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • francisco (Dissabte 23 de Agost de 2014 a les 20:54)

    per-cab@live.com

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




6 receptes
1.415 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: