1. En un recipient barrejar la llet, l'oli i el sucre. Escalfar aquesta barreja al microones a baixa potència uns 20 segons.
2. Afegir el llevat a la barreja anterior i remoure fins que el llevat quedi dissolta
3. Batre l'ou i afegir a la barreja anterior
4. Afegir a la barreja la farina tamisada juntament amb la sal
5. Barrejar tots els ingredients fins a obtenir una massa homogènia però sense amassar massa. Deixar reposar durant 10-15 minuts a temperatura ambient
6. Un cop reposada, tallar la massa en 6 porcions iguals. Fer una bola amb cada porció procurant no pastar massa. Disposar les boles separades en un motlle circular col · locant una al mig i la resta al voltant (veure foto).
7. Pintar la superfície de les boletes amb ou batut i amb una cullereta tirar una mica de sucre barrejat amb aigua per sobre.
8. Deixar levar al forn a 50 º durant uns 15 min. fins que hagin crescut prou.
9. Pujar la temperatura a 200 º i coure durant 15 minuts més o fins que estiguin daurats.
10. Deixar refredar sobre d'una reixeta i anar muntant la nata amb una mica de sucre.
11. Obrir la flor per la meitat i omplir amb la nata muntada.
12. Escampar sucre glas i llest per menjar!
També et poden interessar...