Codonyat casolà amb torrades i formatge
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
1.792 visualitzacions
Categoria: Entrants
Permalink:
 
Ingredients:
  • 1 kg de codonyat
  • 1 L d'aigua
  • 750 g de sucre
  • suc d'una llimona
Aquí tenim la relació d'ingredients que s'ha de seguir per fer un bon codonyat. Jo disposava de 350 g de codonyat (trossejat, pelat i sense os), així que vaig posar 350 mL d'aigua, el suc de mitja llimona i aproximadament 250 g de sucre.


Recepta:
  1. Per començar hem de rentar i pelar els codonys. És una feina difícil ja que els codonys són molt durs (he llegit per diversos llocs que primer els bullen duran una hora per així poder-los manipular/pelar millor).
  2. Un cop tenim els codonys pelats els trossegem i els pesem (per calcular la quantitat de sucre necessari). Llavors ho posem en una cassola amb l'aigua, el suc de llimona i el sucre calculats i els courem fins que s'estovin, removent constantment. Jo m'hi he estat 45 min; fins que el codony es va estovar i va canviar de color, va quedar tot com caramel·litzat.
  3. Per acabar ho vaig triturar tot fins obtenir una salsa fina que vaig emmagatzemar, en calent, en un recipient.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
2.778 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: