Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
Netegeu el calamars i el feu a tires
fines.
Agafeu 4 talls de bacó i els hi traieu la
cotna, repartiu les tires de calamars pel damunt i enrotlleu. Reserveu-ho.
Netegeu les fulles per fer l’amanida escorreu-les. Feu un llit als plats.
Feu a tires fines la resta de talls de bacó, els poseu en una paella sense oli
i els torreu. Els reserveu damunt d’un paper de cuina.
En una planxa ben roent poseu els llagostins, els escamarlans i les galeres.
Peleu el marisc. Reserveu el suc dels caps. Poseu els farcellets a la planxa
fins que siguin cuits. Esmicoleu la carn de les galeres.
Poseu pel damunt de l’amanida el bacó torrat i les galeres esmicolades, poseu seguidament
les cues de llagostí i escamarlà. Pel voltant col·loqueu els farcellets.
Feu una vinagreta amb el suc dels caps, oli
d’oliva, bàlsam de vinagre, sal i pebre.