Carpaccio de carbassó
 
  • Actualment té 20; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 1,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.263 visualitzacions
Categoria: Amanides
Permalink:
 
Ingredients:
- 1 carbassó gran

- Formatge parmesà ratllat

- 1 llimona

- Oli d’oliva

- Sal i pebre blanc
- Formatge Parmesà en encenalls


Recepta:


- Rentem el carbassó i li tallem les puntes.

- Untem la base d’una plat amb oli d’oliva per a disposar-hi , tot seguit, els
talls de carbassó. Els talls de carbassó han de ser ben prims, millor tllats
amb mandolina.

- Disposem les làmines de carbassó una al costat de l’altra.

- Les adobem amb el suc de llimona, la sal, el pèbre.i
una mica de parmesá ratllat.

- Ho deixem macerar uns 20 minuts màxim a la nevera.



- Abans de servir-ho assequem l’excés de suc de llimona, ho amanim amb oli
d’oliva i hi afegim els encenalls de parmesà (els podem fer amb un pelador de
patates o algun estri similar).



 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




132 receptes
3.264 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: