Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
Pebrot verd
Pebrot vermell
Ceba
Pit de pollastre
Sal
Oli d’oliva
Cous cous (250g)
Aigua (250ml)
Mantega
Cúrcuma
Panses
Netejar pebrots i ceba; tallar els pebrots a daus i la ceba a mitja lluna.
Netejar i tallar el pit de pollastre a trossos petits.
Ofegar la ceba en una paella amb oli.
Afegir-li els pebrots.
Posar a bullir aigua a una cassola i afegir-li oli i sal.
Quan l’aigua ja ha bullit, la traurem del foc i posarem el cous-cous. Deixarem reposar 3 minuts i anirem remenant constantment.
Afegir mantega al cous-cous i posteriorment escòrrer l’aigua amb el colador.
En un altre paella fregir el pit de pollastre.
Tallar les panses i prunes en trossos petits .
Afegir les panses, prunes al cous-cous i afegir la cúrcuma al gust.