Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
1 pebrot vermell
1 ceba
3 dents d’all
50 gr de pit de pollastre
1 llauna de tomàquet triturat
4 o 5 llonces de xocolata negra 70% de cacau
1 mica de canyella, nou moscada, clau, comí, orenga, sal i sucre
25 gr de pipes de girasol, carbassa, ametlla i avellana
1 paquet de tortitas mexicanas
1 sobre condiment de fajitasNetejar, pelar i tallar la ceba, el pebrot i els alls.
Fregir el pebrot fins que quedi tou.
Afegir la resta de verdures al pebrot.
Afegir el tomaquet,les especies i la xocolata desfeta i deixar-ho reduir 20 minuts però anar remenant.
Triturar la salsa amb els fruits secs.
Filetejar i netejar el pollastre i fer-ho a la paella.
6’. Preescalfar el forn a 165º.
7. Esmicolar el pollastre, tornar a ficar-lo a la paella perquè s’acabi de fer i afegir i afegir-li el condiment de fajitas.
7’. Embolicar el taco amb paper de plata i ficar-ho al forn 7 minuts.
8.un cop fet això afegir el mole a la paella i deixar que s’acabi de fer durant 1 minut.
9. Montar la fajita.