- Patates
- Pernil salat en daus
- Crema de llet
- Formatge mozzarela
- Nou moscada
- Sal
Recepta:
1. Tallar les patates a làmines molt finetes.
2. Triar el motlle adequat i començar a preparar: al fons del motlle ficar-hi una
mica de mozzarela. Començarem posant una capa de patates, una miqueta de
sal, una miqueta de pernil salat i mozzarela (a gust de consumidor), i ja tindríem
la primera capa. Anar fent capes iguals fins arribar quasi a dalt de tot. Deixar una
mica de marge per el gratinat.
3. Ficar la crema de llet en un recipient i afegir la nou moscada (a gust de
consumidor), remenar i afegir al pastís. Repartir per tot arreu.
4. Tapar el motlle amb paper d'alumini que ens quedi ben precintat i introduïr al
forn durant 45min. aprox. a Tº màxima (segons el forn, 250º).
5. Una vegada passats els 45min. destapar i punxar, si les patates ja estàn fetes,
treure del forn i afegir la motzzarela per damunt. Gratinar
6. A menjar!