• 1 disc de massa de pasta de full fresca
• 1 poma laminada (gruix de mig cm)
• 1 motlle per anar al forn i un paper per facilitar el desemmotllat
per la crema:
• 1/2 litre de llet
• 3 rovells d’ou
• 8 cullerades soperes de sucre
• 1cullerada sopera de farina
• pela d’una llimona
Recepta:
Fem la crema:
1. Batre els rovells d’ou, fins que sigui espumat.
2. Afegir el sucre + la farina, ben remenat
3. Tirar la mescla + la pela de la llimona a la llet tèbia que la tindrem al foc, sense deixar de remenar durant 5 min fins que es torni espessa.
4. Treure la pell i posar en el pastís.
preparem el pastís:
5. Posar la base en el motlle i doblegar les puntes cap endins per fer les parets més resistents i que quedi com un recipient.
6. Estendre la crema per tot el fons uniformement.
7. Posar els talls de poma pel damunt cobrint tota la superfície.
8. Enfornar uns 25 minuts a 200º (fins que veiem que la massa de pasta de full s'ha enrossit)
*és important que la crema quedi espessa ja que sinó perdem tota la consistència del pastís.