1. Preparar el forn, posant-ho a 205º.
2. En cada tassa corresponent es mesura la maionesa, el condiment i el formatge.
3. Tallar l’all a daus molt petits.
4. En un bol es fa la barreja de la crema: maionesa, condiment, formatge i all.
5. Es pelen les patates i es tallen a daus (com les patates braves).
6. Quan les patates ja estiguin tallades, es col•loquen en una safata de vidre i a sobre se li posa la crema.
7. En un plat s’amaneixen els pollastres amb poca sal i pebre.
8. En la safata amb patates i es col•loquen els pollastres i a sobre se li posa la crema.
9. Es deixa la safata al forn a 205º durant 40 minuts.
10. Als 30 minuts se li dona la volta a cada pollastre i se li afegeix formatge ratllat.
11. Passats els 40 minuts la safata es retira del forn.
12. Finalment se li afegeix formatge en pols a cada pollastre.