Pasts de confit d'nec i naps
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
3.079 visualitzacions
Categoria: Plat nic
Permalink:
 
Ingredients:
Pel farcit ens caldr:
- Naps
- Escalunyes (o altre tipus de ceba)
- Confit d'nec (dels que trobem en conserva, enllaunats)
- Formatge emmental

Per fer la pasta us caldr:
- 250 gr de farina
- 1 culleradeta de sal
- 100 ml d'oli
- 100 ml d'aigua calenta


Recepta:
PEL FARCIT:
Pelarem els naps i els bullirem en aigua salada uns 10', fins que estiguin ms aviat tous, i els escorrerem b.

Pelarem les escalunyes, les tallarem en trossos ni massa grans ni massa petits, i en farem un sofregit, amb oli d'oliva, hi afegirem els naps quan la ceba comenci a estar tendra.

Les cuixes d'nec les netejarem amb aigua calenta, per treure el greix que les acompanya, aix com la pell i ossos, l'objectiu s tenir trossos petits (ho podem fer amb els dits, no cal pas tallar-los).

Eliminarem la possible aigua que hagi quedat al recipient on hem posat l'nec, hi afegirem el sofregit d'escalunyes i naps i ho barrejarem b tot.

PER LA PASTA heu de seguir la recepta "Pasta 'mgica' per a pastissos salats"

PER ACABAR:
Amb la pasta ben installada al motlle hi abocarem el farcit i procurarem que quedi tot ben collocat, sense que hi hagin espais buits.

Cobrirem el pasts de formatge emmental que haurem prviament ratllat i ho ficarem el forn a uns 180 que haurem prviament pre-calentat. El plat ser llest quan la pasta estigui cuita i el formatge fos, en principi :-P

Podeu fer la recepta amb les escalunyes/cebes o sense, al principi l'idea era de combinar noms els naps i l'nec, per sembla ser que ens podem trobar que la carn quedi massa seca. En tot cas, amb les cebes queda molt b! Acompanyeu-lo de sidra bretona dola :-P
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




2 receptes
3.196 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: