Pasta de full
5 ous
200grams de Formatge emental ratllat
20 cl de crema de llet especial per cuina
sal
nou moscada
pernil dolç (tallat a daus )
bacó ( tallat a daus )
Recepta:
Es possa la pasta de full en un recipient tenint en compte de que hi hagi massa a les parets del motllo ( masa nestle o buitoni funciona be ) es punxa la base amb una forquilla.
En un pot es possen els ous la crema de llet ,el formatge, la sal, la nou moscada i es baten amb la batedora electrica. Aquesta crema es possa al motllo, es fiquen la cantitat que vols, de daus de pernil dolç i de bacó. Ho fiquem tot al forn aproximadament 30 minuts, els ultims 10 minuts es aconsellable obrir el grill també. Per saber si esta fet es punxa amb un escuradents i si surt sense res és que està cuit.
Al fons de la pasta de full, antes de posar-hi les coses, s'hi posa una capa de ceba confitada (molta ceba, amb oli i un punt de sucre, i foc lent, molt poc a poc) i després unes finissimes rodanxes d'api. A sobre la barreja que dius, amb un punt de pebre negre.
L'api li dona un toc de frescor i la ceba un toc dolç que combina molt bé amb el formatge.
cani (Dimarts 04 de Març de 2008 a les 22:29)
Al fons de la pasta de full, antes de posar-hi les coses, s'hi posa una capa de ceba confitada (molta ceba, amb oli i un punt de sucre, i foc lent, molt poc a poc) i després unes finissimes rodanxes d'api. A sobre la barreja que dius, amb un punt de pebre negre.
L'api li dona un toc de frescor i la ceba un toc dolç que combina molt bé amb el formatge.