Pelar i despepitar els tomàquets prèviament escaldats.
Tallar a trossos la polpa i deixar escórrer 2 hores per tal perdin aigua. Finalment sol quedar 1 kg. de polpa escorreguda, si és mes o menys adequar la quantitat de sucre.
Posar en una cassola a capes la polpa i el sucre, deixar reposar mínim una nit tapat amb un drap.
L’endemà , que s'haurà creat un almívar, posar a bullir mínim una hora, aromatitzant amb 2 claus d’olor, pell de llimona, mig canó de canyella, mitja copa de brandy i dues fulles de Verbena fresca.
A mitja cocció i si es necessari, retirant els aromatitzants, passar el triturador lleugerament.
Envasar en pots de vidre
mariem (Dimecres 12 de Maig de 2010 a les 16:57)
aquesta recepte m'agradat molt perque abans no sabia com es fa¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡