Botifarra amb bolets al forn
 
  • Actualment té 50; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 2,5/5 (4 vots)
  
Recepta enviada per
6.659 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
Botifarra
Grgoles o rovellons
Xampinyons
Patates
All i julivert


Recepta:
Es pelen dues o tres patates i es tallen a tires que posarem en una safata, a mode de base pel plat. Jo normalment poso un rajol d'oli a la base per tal que la patata no s'hi enganxi, i desprs les salprebro quan ja estn a la safata.

Amb les patates de base, hi posarem per sobre els bolets, amb els xampinyons emprant el cap com a base. Per sobre hi posarem la picada d'all i julivert, i desprs la botifarra.


Es posa al forn (jo ho faig amb foc mig-alt) durant 20 minuts i llestos, ja es pot servir :)
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




63 receptes
3.878 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: