Primer de tot piquem les avellanes i les ametlles, jo ho he fet amb la picadora i ho reservem.
Preparats els fruits secs, anem a fer la massa del pa de pessic. Comencem posant els ous i el sucre en un bol i ho remenem molt bé, fins
que hagi augmentat el volum i el sucre estigui ben desfet. Afegim la llet i l'oli tornem a remenar.
Jo ho faig amb varilles elèctriques, i aquestes fan que l'esponjositat es noti. Finalment, hi barregem la farina, les ametlles i les avellanes, el
llevat i el cacau, i tornem a remenar, i deixem la barreja reposant a la
nevera durant 90 minuts.
Passats els 90 minuts, ho posem en un motlle tipus plum cacke i ho
enformen, a una temperatura de 160º durant una hora. Passat aquest
temps, punxem amb una agulla per comprovar que estigui cuit i ho treiem
del forn i ho deixem reposar. És un pastisset per menjar l'endemà, està més bo. Sobre tot, l'aroma de cacau es nota més.