Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Pasta farcida als quatre formatges

Pasta farcida als quatre formatges
 
  • Actualment té 60; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,0/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
3.674 visualitzacions
Categoria: Plat Únic
Permalink:
 
Ingredients:
(per a 2 persones):
  • 20 Lumaconi (jo he fet servir galets gegants XD)
  • Farcit de 4 formatges:
  • 250 g de formatge mozzarella ratllat
  • 100 g de formatge feta
  • 30 g de formatge parmesà ratllat
  • 60 g de formatge semi curat ratllat
  • 70 g de pernil dolç en daus petits
  • 1 ou batut
  • Salsa de tomàquet:
  • 500 g de tomàquet triturat (jo l'he ratllat)
  • 150 g de ceba picada
  • 30 g de concentrat de tomàquet
  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada sopera d'orenga
  • 1 culleradeta de sucre
  • sal i pebre
  • oli d'oliva


Recepta:
  1. Hem de començar preparant la salsa de tomàquet ja que l'haurem de posar de base a la safata que anirà al forn. Així doncs, en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva hi hem d'afegir la ceba picada i l'all.
  2. Quan la ceba estigui cuita (però no torrada) hi hem d'afegir el tomàquet triturat i el deixarem coure a foc mig, remenant-ho de tant en tant, fins que espesseixi i redueixi. Passat els aprox 30 min que això pot durar, hi hem d'afegir la sal, el pebre, el sucre i l'orenga. Ho deixarem al foc un parell de minuts més i ho retirarem.
  3. Mentre s'està coent la salsa de tomàquet podem preparar el farcit de la pasta. Hem d'unir tots els ingredients fins formar una pasta (ho vaig fer amb les mans).
  4. Seguidament hem bullir la pasta en abundant aigua amb sal i una fulla de llorer durant el temps recomanat pel fabricant.
  5. Un cop la pasta estigui tèbia/freda, per no cremar-nos XD, haurem d'omplir-la amb el farcit de formatges. Després, haurem de col·locar-la a sobre d'una safata on prèviament hi havíem posat la salsa de tomàquet.
  6. Per acabar, ho haurem d'introduir al forn, preescalfat a 180 ºC, uns 15 min. Passat aquest temps, ho servirem calent.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
4.199 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: