1 cullerada d'extracte de llimona (o bé ratlladura de mitja llimona)
Recepta:
Primer de tot hem de preescalfar el forn a 225 ºC.
Per començar amb la recepta, hem de batre els ous amb el sucre i l'extracte de llimona fins que tinguem una mescla homogènia i lleugerament espumosa.
Seguidament hi addicionarem els líquids: oli, llet i anís. Ho mesclarem fins que tot estigui ben integrat.
Després haureu d'addicionar-hi la farina i el llevat prèviament tamisats. Queda una massa perfumada d'anís ben cremosa.
Per acabar s'han de coure les magdalenes al forn. Jo les he tingut 5 min a 225 ºC i després he abaixat la temperatura a 200ºC i ha sét llavors quan m'han pujat moltíssim i se m'han torrat una miqueta. (El meu forn no té una única opció d'escalfor inferior, així que jo he cogut les magdalenes amb l'opció de calor a dalt i abaix).