1 cullerada sopera de mantega
1 raig d'oli d'oliva suau
3 cullerades soperes de farina
1.5 gots de llet aprox.
1 pols de nou moscada
1 raig de xerès
1 pols de pebre blanc
Recepta:
1) poses la mantega i l'oli a desfer-se en un cassó al foc a mitja temperatura.
2) afegeixes la farina mica en mica sense deixar de remenar fins a obtenir una massa una mica espessa. Et pots ajudar amb una espàtula de fusta.Un cop tenim tota la farina afegida remenem una estona perquè es cogui la farina (així li matem el gust).
3) anar afegint la llet mica en mica sense deixar de remenar. Ja veureu que la massa continua quedant espessa i que va absorvint la llet mica en mica.
4)Un cop tenim la textura de crema, afegir les espècies i el xerès. Al gust, tot i que recomano posar poca quantitat, tastar i rectificar posteriorment si és el cas.