Oli d'oliva extraverge, Sal, pebre, una fulla de llorer, una branca de farigola
1 vas de vi blanc sec
4 alls
Recepta:
.En una paella escalfem un raig d'oli i fregim 4 calçots a foc molt fluix perquè quedin caramelitzats.
En una cassola daurem a poc a poc els 10 calçots tallats a rodantxes petites. A mitja cocció afegim els alls picats. Quan estiguin ben daurats, afegim el tomàquet madur ratllat i deixem que redueixi.
Afegim l'arròs bomba per a 4 persones, el vas de vi blanc i les herbes.
Al cap de 2 minuts hi afegim el brou, en la mida suficient perquè quedi un arròs melós. Als 12 minuts de coure, hi poseu 8 rodantxes de botifarra negra i els 4 calçots per sobre. Opcionalment es pot posar una muca de parmesà ratllat per sobre. Tancar el foc als 15 minuts de cocció, deixar reposar i servir acompanyat d'un bon vi negre
Cuinetes.cat (Dijous 14 de Març de 2013 a les 21:10)
Molt original!