260 g d’arròs rodó
1 botifarra negra o botifarró trossejat
200g de xampinyons frescos
1 ceba grossa
2 pastanagues
4 cullerades d’oli d’oliva
720 ml de brou d’au
100 ml de vi blanc
pebre
sal
Recepta:
Es netegen els xampinyons i se’ls talla a quarts. Es pelen les pastanagues, es despunten i es tallen a rodanxes. Es pela la ceba i es pica ben fina. En una paella s’escalfa l’oli i es sofregeix la ceba ns 4 minuts. S’hi afegeix la pastanaga, els bolets i la botifarra tallada a rodanxes, i es sofregeix uns 4 minuts més. Es retira la meitat de la botifarra i es reserva per al final. S’hi afegeix l’arròs i s’enrosseix lleugerament uns 2 minuts. S’hi aboca el vi, es deixa que s’evapori i es ruixa amb el brou. Condimentar-ho amb sal i pebre i coure-ho a foc mitjà 16 minuts – remenant de tant en tant- fins que l’arròs estigui apunt. S’hi afegeix la botifarra reservada i es serveix a l’instant.
marce (Dijous 12 de Novembre de 2009 a les 11:30)
a mi em sembla be ok sdedw