Pasta amb fruits del mar
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
3.019 visualitzacions
Categoria: Pasta
Permalink:
 
Ingredients:
Tallarines o qualsevol tipus de pasta.
1 carbass.
1 llauna de escominyes i closes (berberexos o almejas).
Unes quantes angules.
Un bon grapat de gambes pelades petites.
Musclus.
Tomaquets xerry
Bitxo.
Oli, sal...


Recepta:
En una cassola es sofregeix el carbass amb uns quants bitxos, quan ja est casi fet s'hi afegeix la llauna d'escominyes amb el seu suc, les angules i les gambes i es deixa fer xup-xup.
Mentrestant fem bullir la pasta i els musclus per separat, aquets, un cop fets els treiem de les closques i els afegim a la cassola juntament amb els tomquets xerry perque s'escalfin una mica.
Quan la pasta ja est feta, l'escorrem, li posem una mica de mantega o oli i li afegim els fruits del mar i ja est llest per servir.

Bon profit.

Es pot acompanyar amb formatge ratllat, per li queda molt bo un bon parmes acabat de rallar.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




6 receptes
3.075 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: