Tallarines o qualsevol tipus de pasta.
1 carbassó.
1 llauna de escominyes i cloïses (berberexos o almejas).
Unes quantes angules.
Un bon grapat de gambes pelades petites.
Musclus.
Tomaquets xerry
Bitxo.
Oli, sal...
Recepta:
En una cassola es sofregeix el carbassó amb uns quants bitxos, quan ja està casi fet s'hi afegeix la llauna d'escominyes amb el seu suc, les angules i les gambes i es deixa fer xup-xup.
Mentrestant fem bullir la pasta i els musclus per separat, aquets, un cop fets els treiem de les closques i els afegim a la cassola juntament amb els tomàquets xerry perque s'escalfin una mica.
Quan la pasta ja està feta, l'escorrem, li posem una mica de mantega o oli i li afegim els fruits del mar i ja està llest per servir.
Bon profit.
Es pot acompanyar amb formatge ratllat, però li queda molt bo un bon parmesà acabat de rallar.