Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Zwiebelkuchen

Zwiebelkuchen
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
2.028 visualitzacions
Categoria: Plat Únic
Permalink:
 
Ingredients:
(per un motlle 26x32 cm):
  • per la massa:
  • 4 cullerades de llevat sec
  • 3 cullerades d'oli d'oliva (més extra per greixar la plata)
  • 400 g de farina de força
  • 1 culleradeta de sal
  • per al farcit
  • 50 g de mantega
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 600 g de cebes ben picades
  • 1/2 culleradeta de batafaluga o gra d'anís
  • sal marina i pebre negre
  • 300 ml de crema agra (jo no n'he trobat pel barri, així que he posat nata per cuinar)
  • 3 ous
  • 1 cullerada de farina
  • 75 g de bacó, picat


Recepta:
  1. Per la massa, hem de dissoldre el llevat en 225 ml d'aigua tèbia. Hi afegirem l'oli d'oliva i reservarem. Seguidament, tamisarem sobre un bol gros la farina i la sal. Farem com si fos un volcà i al centre hi addicionarem els ingredients líquids, sense deixar de remenar. Amassarem la mescla amb les mans i formarem una massa tova. Llavors la passarem en una superfície enfarinada i ho amassarem durant 10 min, fins que estigui tova, llisa i elàstica.
  2. Un cop tingui la consistència idònia, la col·locarem en un bol gran lleugerament untat amb oli i la cobrirem amb film transparent. Ho deixarem reposar en un lloc càlid de 1 a 2 hores, fins que dobli la seva mida.
  3. Per al farcit, escalfarem l'oli i la mantega en una paella gran. Hi afegirem la ceba, el bacó i la batafaluga, ho salpebrarem i ho courem a foc lent durant uns 20 min; fins que la ceba estigui tova, però no daurada. Passat aquest temps, retirarem la tapa i ho courem durant 5 min més, fins que s'evapori l'excés d'aigua.
  4. En un altre bol, mesclarem la crema agra (nata, en el meu cas), els ous, la farina i ho salpebrarem. Un cop estigui homogeni, hi agregarem la mescla de ceba cuita, ho mesclarem bé i ho deixarem refredar.
  5. Quan la massa hagi llevat, la passarem en una superfície enfarinada i la pressionarem amb les mans per eliminar-ne l'aire. Untarem la safata de forn que haguem d'enfornar amb una mica d'oli, hi estendrem la massa i ens haurem d'assegurar que els extrems estiguin ben aixecats.
  6. A continuació, ho deixarem reposar 30 minuts més, fins que la massa s'infli per algunes zones. Llavors, pressionarem suaument la massa si ha crescut molt en els extrems de la safata i hi escamparem el farcit.
  7. Ho courem al forn a 180ºC (prèviament preescalfat) i ho courem de 35 a 40 min, fins daurar. Ho retirarem del forn i ho deixarem refredar almenys 5 min. Ho servirem calentó perquè està més bo.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
4.194 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: