Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Xato de vilanova i la geltru

Xato de vilanova i la geltru
 
  • Actualment té 85; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,3/5 (4 vots)
  
Recepta enviada per
2.228 visualitzacions
Categoria: Entrants
Permalink:
 
Ingredients:
Per la salsa:

10 Atmalles torrades

8 Avellanes torradea

1 All

3 Nyores

1 Llesca mitjana de pa de pages

Sal, vinagre de moscatell o un vinagre dolç i oli de oliva.

Per la amanida:

1 Escarola cabell d'angel

200 Gr de tonyina

12 Anxoves

24 Olives arbequines

300 gr de bacalla esqueixat

12 Rabanets


Recepta:
Per fer la salsa:

Amb un morter posarem una mica se sal i el all a troços (sense el grill, asi no picara tant) el piquem fins que quedi pure, seguidament posem les atmelles sense pell i el picarem fins que surti l'oli de la atmella, igualment farem amb les avellanes, seguidament posarem la carn de la nyora ( la nit anterior farem un tall a les nyores i les deixarem en remull, jo les poso el vi negre del penedes, l'andema rascarem la carn de la pell), posarem la molla de pa de pages empapada de vinagre i remenem tot, quedara una pasta rosada,a les hores afeguiren l'oli mica a mica com si fesim alioli, fins aconseguir una salsa rosada i omagenia, la tastarem amb la corna del la llesca de pa i rectificarem de sal si fa falta (si es talles la salsa posarem una mica de aigua tebia i remenarem per tornar a lligarla).

Per fer l'amanida:

Tallarem l'escarola en troços mitjans, els rabanets el pelarem i seguidamentens disposarem a barrejar tots els ingredients, primer l'escarola i a continuacio la resta de productes, abans de servir poserem per sobre la salsa del xato. Bon profit.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




18 receptes
3.178 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: