Pelem les patates i tallem en lamines primes, posen en una paella 28 cm amb el oli calent, pelem les cebes i tallem primes tambe, cuand la patata estigui una mica feta afeguin la ceba, en un bol fiquem el ous i el batem ven batuts, cuand la patata i la ceba estiguin rosetes afeguin el ou, remenem ve per que vagui cuallan el ou i amb un tombatruites o plat anirem tomban la truita fin que quedi ven feta. Bon profit.
Trucs-concells:
Als ous pots afegir una cullaradeta de llevat royal, ven batuda que no quedin grumulls, quedara la truita mes espomjosa. Tambe ia persones que als ous posan llet, queda mes suau la truita.
Al tombarla punjeu al una furquilla per que es faci millor de dintre.
Si el bol un bateu els ous es prou grand, podeu posar la patata i la ceba feta sense oli i remeneu, a continuacio poseu a la paella amb una mica d'oli.
Cuinetes.cat (Diumenge 05 de Gener de 2014 a les 12:12)
Senzilla i boníssima :-)