Tournedó a la salsa de pedro ximénez
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
1.797 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
4 filets de bou tallats de 2 Centímetres de gruix.

Una tófona negra tallada a làmines molt fines.

Brou de carn.

Pedro Ximénez.

Un bloc de foie.

Cuatre torrades fetes amb de pa de motlle.

Sal gruixuda.

Pebre.

300 gr. de mantega.

Una mica d'oli d'oliva.



Recepta:
Es prepara el brou de carn i es reserva calent.

Es freigeixen les torrades amb una mica de mantega en forma arrodonida.

Seguidament treiem les torrades i fregim amb 150 grams de mantega i un xic d'oli d'oliva els filets de bou, 3 minuts per banda.

Fem una emulsió amb la salsa que han deixat els filets junt amb el brou de carn i afegim 10 cl de Pedro Ximénez i resérvem.

Paralelament hem tallat el bloc de canard en cuatre parts amb diàmetre similar las filets i 1 centímetre de gruix i els hem calentat al forn a 80 graus una poca estona fins que queden gelatinosos.

Muntem el plat de la següent forma: a la base la torrada cruixent, sobre ella el filet de bou. A sobre afegim el canard gelatinós mes la sal gruixuda i dos làmines de tòfona per decorar. Un cop preparat li afegim la emulsió per sobre que hem preparat amb Pedro Ximénez i ja ho tenim.

Podem acompanyar amb patates o chalottes i inclús van bé uns champinyons.

 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




6 receptes
2.326 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: