Formatge de Cabrales d'aquestes dosis individuals. Una mica de mistela, dos gotes d'oli.
Recepta:
S'agafa una dosi per persona. S'hi fa un foradet al centre i s'hi posa una cullaradeta de mistela. Es deixa a la nevera.
Al dia següent es torna a posar una altra cullaradeta de mistela i es deixa a la nevera.
Al tercer dia es posa el formatge sobre unes torrades i dos gotes d'oli verge d'oliva (dos gotes, no més). I a gaudir-ho.
Joan Palet(Divendres 23 de Febrer de 2007 a les 10:19)
Aquesta unió entre Cabrales i Mistela, és un sublim tast pels que els agradi el formatge fort. Te un lleuger inconvenient. Durant dos dies la nevera fa una fortor important. Però val la pena.
Joan Palet (Divendres 23 de Febrer de 2007 a les 10:19)
Aquesta unió entre Cabrales i Mistela, és un sublim tast pels que els agradi el formatge fort. Te un lleuger inconvenient. Durant dos dies la nevera fa una fortor important. Però val la pena.