una base de pasta brisa 200gr de xocolata 70% (o la que us agradi) 100ml aigua 5 cullerades almendrina 4 cullerades sirope de ágave 100gr. avellanes torrades
Recepta:
Forrar motllos individuals amb la pasta brisa, punxar-la i enfornar-la a 200º durant 10 minuts.
Per al ganatxé, barregem amb aigua calenta cinc cullerades d'almendrina i
l'he afegida a les rajoles de xocolata en un bol i ho he desfet al
microones. La xocolata, al tenir el líquid, no s'ha cremat. I com que
era una xocolata força amarga, per ser un 70% de cacau, he afegit cinc
cullerades de sirop d'àgave, per donar una mica de dolçor, i avellana
torrada picada.
Tot ben remenat, ho he deixat reposat i m'ha quedat una textura com ara la nocilla, per entendre'ns.
I amb aquesta barreja he emplenat les bases de tartaletes.
Opcionalment les podeu espolsar amb cacau pel damunt, posar-hi una
avellana torrada al centre o bé donar-li un toc de color amb una fruita
vermella o unes fulletes de menta. Jo he tirat pel dret i ho he deixat
tal qual, i donat que el ganatxé ha quedat brillant, m'agrada.